Blog

Blog Posts

Creating Happy Consumers
Posted By Zeeshan Khan, May 25, 2014, in Diensten

We weten allemaal dat geluk belangrijk is. Maar als bedrijven een glimlach op het gezicht van hun klanten moeten toveren, gaat het volledig mis! Daarom helpt Funsumers bedrijven met het creëren van gelukkige klanten door middel van onze diensten.

Gelukswetenschap

Lachen is iets volstrekt natuurlijks en toch lachen we steeds minder als we ouder worden. Kinderen lachen veel meer dan volwassenen; een gemiddelde baby lacht 300-400 keer op een dag vergeleken met een volwassen die gemiddeld maar 15-20 keer per dag lacht.

Lachen heeft enorme voordelen voor onze gezondheid. Deze effecten zijn het resultaat van activiteiten in verschillende gebieden van ons brein, die geprikkeld worden door de ‘humorous stimuli’ en door het lachen op zich. Onderzoeken hebben aangetoond dat onderdelen in ons brein die normaal bezig zijn met emotie, kennis, visie, en beweging allemaal reageren op lachen. Bijvoorbeeld, de middenhersenen en hypothalamus gebieden waar dopamine wordt vrijgegeven in reactie op prettige prikkels, worden geactiveerd door lachen. Dopamine is de belangrijkste component van 'beloning'; het versterkt plezier zoekend gedrag en beïnvloedt ons geluk. En toch worden we oude, saaie mensen die niet lachen.

Onze formule

Fun zit van nature in iedereen, maar is door de jaren heen goed verstopt. Voor organisaties is het cruciaal om dit onderdeel te ‘kietelen’ bij consumenten om relevant te zijn, want het zit in ieder mens. Door dit te doen zullen consumenten jouw merk, producten en diensten relevanter vinden. Door de dopamine zullen ze geluk associëren met jouw merk.

Onze succes formule: Relevantie + Fun = ReleFuntie.

Dit is waarom wij de ‘funfactor’ introduceren in onze aanpak. We testen onze activiteiten aan de volgende drie factoren: humor, verassing en schok. Al deze factoren beïnvloeden de emotionele staat van consumenten.

Diensten

Wij gebruiken onze formule bij de volgende vier diensten:

Inspiratie
Ligt jouw organisatie te slapen en heb jij problemen met het bijhouden van de wereldwijde veranderingen? Laat ons, jou inspireren. Wij hebben verschillende manieren om jouw organisatie wakker te maken.

Neuromarketing is leidend in onze aanpak. Wij willen dat jij, jouw klanten onder het vergrootglas legt en een kijkje neemt in hun hersenen. Hoe denken ze nu eigenlijk en hoe nemen ze beslissingen? Welke rol spelen emoties in consumenten reacties? Na deze inspirerende sessies zul jij meer kennis hebben over het mogelijke gedrag. En jij zult jouw klanten beter begrijpen.

Verder gebeurt er een hoop in jouw omgeving; ben jij klaar voor Google car, vacuüm transport buizen, locatie gebaseerde marketing en het intelligente huis? Wij volgen wereldwijde trends en nemen jou mee op reis, waar jij kennis maakt met de meest recente trends en deze vertaald naar jouw organisatie. Dit zal jou helpen met het anticiperen op de veranderingen.

Specifiek voor marketing professionals verzorgen wij ook ‘wake up’ sessies. In deze sessies bekijken wij internationaal succesvolle campagnes, de laatste marketing trends en geven jou inzichten in consumenten door middel van neuromarketing. Deze leuke sessies geven jouw team een energie boost en veel inspiratie voor hun eigen marketing activiteiten.

Beste marketing professional(s)
Je hebt niet de tijd of kennis om succesvolle marketingactiviteiten op te zetten? Dan is dit jouw geluksdag! Dit is jouw kans om de beste en leukste marketing professional(s) van de wereld te ontmoeten. Je hoeft ons alleen maar te vertellen wat je wil bereiken en wij zullen al onze marketingkennis inzetten om jou te helpen. Door het gebruik van de customer life cycle analyseren wij waar snel resultaten behaald kunnen worden. Wij verzekeren dat de acitiviteiten relevant zullen zijn voor jouw klanten en dat ze weer gelukkig zullen zijn met jou.

Klant inzichten
Wie is jouw klant? Hoe neemt hij zijn beslissingen? Hoe vervult hij zijn behoeften gedurende de klantreis en hoe zorg jij ervoor dat hij bij jou blijft? Al deze vragen en meer, analyseren wij voor jou. Hier gebruiken wij de customer journey, analyse klantcontact momenten, personas en neuromarketing voor.

In onze customer journey beschrijven wij iedere stap die een potentiële klant neemt tot het moment dat hij een fan is geworden. Een onbekende kan een klant worden en het liefst een fan van jouw product, dienst of merk. Als je fans hebt, ben je het verschil aan het maken en de kans op een levenslange relatie neemt toe. Het is ook belangrijk om te weten wat de contactmomenten van jouw klanten zijn. Wanneer voelen, ademen en ervaren zij jouw organisatie? Doe jij het goed gedurende deze momenten? Wat kan je anders doen om jouw klanten gelukkig te houden? Wij analyseren iedere stap en geven jou advies om relevant te blijven voor jouw klanten gedurende de momenten dat ze jouw organisatie ervaren.

Jouw bedrijf heeft verschillende klanten en ze zijn allemaal verschillend. Toch is het belangrijk om een algemeen beeld van jouw klanten te hebben. Wie is jouw klant? Wat doet jouw klant? Wat zijn de interesses? Door diepte interviews met jouw klanten komen we meer over hun te weten. Deze informatie is waardevol voor succesvolle marketing activiteiten.

Marketing campagnes
Weten consumenten dat jij bestaat en wat jouw organisatie doet? Of wil je meer onbekenden, fan van jouw merk maken? We verzekeren door gebalanceerde en vooral leuke marketing campagnes dat de zichtbaarheid toeneemt. In onze aanpak is het cruciaal dat de marketing campagne relevant is voor de doelgroep. Humor, verassing en schok- elementen zijn belangrijk in onze ‘funfactor’ om relevant te zijn.

Onze totale aanpak is gericht op het geluk van de klant. Consumenten zijn het belangrijkste voor een bedrijf, dus koester ze en maak ze gelukkig.

Say hello!

Contact

We like to create things with fun, open-minded people. Feel free to say hello! We'll respond as soon as possible.

Drop Us A Line
Meet Us
+31 (0)6 41 36 36 56
Laan van Leidschenveen 167 | 2493CV Den Haag
GMT+1Treble